ÇORUM İSKİLİP İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Kaymakamlık binasıönünde çelenk sunma töreni; Yeni tip Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı katılımcı ile düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU ve okul müdürlerimiz katıldı. Çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın okunması ile son buldu.
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU, İlköğretim Haftası sebebiyle  yaptığı açıklamada;

"Koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitimle başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerimizin yüz yüze eğitimi ile okullarımız öğrencilerine, öğrencilerimiz öğretmenlerine kavuşacaklardır.

             Bu ilk haftanın sevinci ile bir araya gelmemizin farklı bir heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum.

Eğitim, toplumun bekasını doğrudan etkileyen bir süreçtir. "Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır." İyi ve doğru bir eğitim, insanı yücelten, yükselten ve uçuracak kanatlarıdır. 2019-2020 öğretim yılında da öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz farklılıklarını ispatladılar, başarı çıtasını yükseltmeye devam ettiler.

İskilip'te Bu sene üniversite sınavlarında diş hekimliği, hukuk fakültesi, mühendislikler, ilahiyat, veterinerlik, iktisadi idari bilimler, öğretmenlikler, hemşirelik gibi birçok fakülteye öğrenciler gönderdik.

LGS de 42 il merkezinde çıkan Türkiye 1.liğinin ilçemizde de çıkması, Ankara fen lisesi dahil değişik fen liselerine öğrenci yerleştirme başarımız sevincimizin asıl kaynağıdır.

Bu İskilip'te eğitime-eğitimciye inanmışlığın bir göstergesidir. Başarılarımıza gönülden sevinsek de yetinmeyerek bu seviyenin burada kalmayacağına inanıyor,  bu başarının artması için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Bunun için şahsınızda öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım; İyi ve doğru eğitimi verecek olanlar sizlersiniz. Eğitimin sevgi temelli ve gönül işi olduğunu aklınızdan çıkarmayınız...

Amacımız; sadece bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını öğretip onu elde ederek teknolojiye dönüştürebilen vatanı ve milletinin yararına kullanan, dinamik, özgüveni yüksek bir nesil yetiştirmek olmalıdır.

Tüm çalışanları, öğrencileri ve aileleriyle birlikte hepinize 2020?2021 eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu, sevgi dolu, umut dolu ve sağlıklı bir yıl olması dileklerimle, eğitim camiamıza, okul ve kurumlarımıza, ülkemize, insanlığa  hayırlı olsun.." sözleriyle 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı İlköğretim Haftasını kutladı.

 21-09-202021-09-202021-09-2020

  

Meydan Mahallesi,Dr. Sadık Ahmet Caddesi No.12 19400 İskilip/ÇORUM - 0364 511 20 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.